Ineke van der Wel, Voorzitter

“Voor ik met pensioen ging, ben ik twaalf jaar burgemeester van Rijswijk geweest. Ik doe veel vrijwilligerswerk. Ik verbind me aan de Rijswijkse Uitdaging, omdat ik het mijn hele leven al een klus vind om mensen die iets nodig hebben te verbinden met anderen die iets kunnen bieden. Het is belangrijk dat mensen naar elkaar omkijken, dat is een maatschappelijk belang. Het blijkt lastig te zijn om elkaar in deze geïndividualiseerde samenleving te vinden, ondanks alle mogelijkheden van sociale media.”

 

Lilian Smith, Penningmeester

“Ik ben geboren in Rijswijk, maar woon in Den Haag.

Ik werk bij Trias als projectmedewerker en ik ben zelfstandig ondernemer binnen de culturele sector.  Via mijn werk kom ik in contact met diverse samenwerkingspartners, zoals de gemeente, scholen, welzijnsorganisaties en winkelcentra. Het mooie is dat je samen vaak meer voor elkaar krijgt dan in je eentje, je kunt je krachten bundelen. Het is gaaf om samen iets voor elkaar te krijgen, wat anders misschien niet gelukt zou zijn.

Het mooie van de Rijswijkse Uitdaging vind ik dat we grote bedrijven en kleine ondernemers met elkaar kunnen verbinden en dat we het maatschappelijk ondernemen kunnen stimuleren.”

 

Ivo Caminada, Secretaris

“Ik ben zelfstandig ondernemer en houd me naast mijn professionele activiteiten graag bezig met maatschappelijke ontwikkelingen en met het verbinden van mensen en initiatieven. Elke maatschappelijke uitdaging verdient een juist antwoord en vervolg. Daar zet ik mijn talenten belangeloos en grenzeloos voor in. Zowel lokaal, nationaal als internationaal in sport, cultuur en maatschappij. Ik ben bijvoorbeeld een van de initiatiefnemers van een aantal (sport) ontwikkelingsprojecten in Tanzania.”