Workshop: Werkgeluk voor Rijswijkse ondernemers (maandag 28 mei)

Beste ondernemers,

Ook aan jullie is gedacht op maandag 28 mei, tijdens de Meet & Match van de Rijswijkse Uitdaging. Voor de maatschappelijk organisaties hebben wij twee workshops over social media en voor de ondernemers hebben wij Loubna Zarrou uitgenodigd. Zij gaat het met jullie hebben over Werkgeluk: Wel of niet belangrijk?

Gelukkig werken lijkt zo simpel, maar blijkt in de praktijk toch niet altijd makkelijk. Investeren in het belangrijkste kapitaal van je organisatie, de mensen, is investeren in geluk. Tijdens de workshop staat de vraag centraal wat het oplevert als je investeert in gelukkig werken en krijg je aangereikt hoe je je eigen werkgeluk en dat van je collega’s kunt verhogen.

       Wie is Loubna?

Loubna Zarrou houdt zich bezig met het vergroten en versterken van werkgeluk. ZIj heeft gewerkt als IT-auditor bij de Auditdienst Rijk en als organisatie adviseur bij het Ministerie van Sociale Zaken. Inmiddels werkt ze fulltime als ondernemer op het terrein van geluk en geluk op het werk. Loubna organiseert regelmatig workshops en events zoals de 1st Global Conference on Positive Change. Haar eerste boek : “Alle mens aan dek” . 

Ben u ook zo benieuwd naar deze workshop? aanmelden kan via info@rijswijkseuigdaging.nl 

Het programma ziet er als volgt uit:

17.00 uur: Inloop

17.30 uur: Welkomstwoord door voorzitter Ineke van der Wel

17:40 uur: Workshop  werkgeluk door Loubna Zarrou

18.20 uur: Hapje en drankje

18.50 uur: Gongslag en start Meet & Match – twee maatschappelijke organisaties presenteren zich. Daarna gelegenheid om te netwerken met ondernemers en maatschappelijk organisaties. 

19.50 uur: Bekendmaking resultaten

20.00 uur: Hapjes en borrel

Pin It on Pinterest

Share This
Spring naar toolbar