Dit keer een onweerstaanbaar lekkere match

Morgen organiseren de Rijswijkse Uitdaging, het Vrijwilligerscentrum en de Vrijwilligersacademie de feestelijke aftrap van de NL Doet actie met als thema “Samen dragen we Rijswijk”.

Bij zo’n feestelijke aftrap horen natuurlijk ook feestelijke hapjes en lekkernijen. Banketbakkerij Lenz uit de Willemstraat in Oud Rijswijk doneerde daarom een berg onweerstaanbaar lekkere chocolaatjes om alle betrokken vrijwilligers, maatschappelijke instellingen en ondernemers te verwennen voor de belangrijke bijdrage die zij leveren aan het mooier kleuren van Rijswijk. We zijn natuurlijk ontzettend blij met deze lekkere donatie. Want wie maak je nu niet blij met chocola.

Nog niet bekend, maar wel nieuwsgierig naar  “Samen dragen we Rijswijk” ? Bekijk dan hieronder het programma.

U bent van harte welkom!

Programma

De aftrap vindt plaats op 16 november in de Bibliotheek aan de Vliet aan het Generaal Eisenhowerplein 101 in Rijswijk.  Welzijn Rijswijk en de Rijswijkse Uitdaging verzorgen om 15:45 uur de feestelijk aftrap.

Aansluitend presenteren Rijswijkse organisaties zich op het Vrijwilligersplein en geven inzicht in hun behoefte aan vrijwilligers, en waarom vrijwilligerswerk doen bij hen waardevol en leuk is.

De Haagse coach en onderneemster Loubna Zarrou geeft de workshop Werkgeluk. Zij adviseert, coacht en faciliteert professionals en organisaties bij het versterken van (werk)geluk. Een workshop die u niet mag missen.

Daarna houden zes organisaties een pitch waarin zij hun behoefte aan vrijwilligers of andere ondersteuning onder de aandacht van bedrijven brengen. Tijdens de afsluitende borrel, tussen 19.00 uur en 19.30 uur, kunt u netwerken. En natuurlijk serveren we feestelijke hapjes en bergen chocola.

 

Pin It on Pinterest

Share This
Spring naar toolbar