Samen grabbelen tijdens het Strandwalfestival

Het strandwalfestival komt dichter bij. Op zaterdag 8 september presenteren zich alle organisaties op de uitverkochte Strandwalmarkt. De Rijswijkse Uitdaging wil dit jaar ook iets doen om ons waarbij alle Rijswijkse organisaties zich gezamenlijk kunnen presenteren.

Grabbeljurk doet zijn intrede
Het idee is om een “grabbeljurk” te maken waar op elke zak een logo te zien is van een maatschappelijk organisatie. In de zakjes met logo zijn folders te vinden van de betreffende organisatie. Een aantal studenten van het Stanislascollege lopen rond met de jurk.  Met de jurk lopen alle Rijswijkse maatschappelijk organisatie dus samen op het festival.

Praktische zaken
Wil je als maatschappelijk organisatie aan mee doen? Vul dan onderstaand formulier in. De kosten om mee te doen zijn € 50 per logo. U ontvangt een factuur na aanmelding. Het bedrag wordt gebruikt voor het bedrukken van de logo’s op de zakken, voor de stof en het maken van de jurk.

De eerste partijen die meedoen hebben zich al aangemeld: De bibliotheek aan de vliet, Verrijk je buurt van Fonds 1818Feel Good Radio, Trias, Welzijn Rijswijk, Ontmoetingscentrum Rijswijk, Aan de Slag Rijswijk, Humanitas Thuisadministratie, Speel-o-theek Samenspel Rijswijken KEI Rijswijk

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Pin It on Pinterest

Share This
Spring naar toolbar