Meet & Match van de Rijswijkse Uitdaging en workshop (maandag 28 mei 2018)

Uitnodiging Meet & Match van de Rijswijkse Uitdaging en workshop (maandag 28 mei 2018)

Enige tijd geleden ontving u van de Rijswijkse Uitdaging al een vooraankondiging van deze 2e Meet & Match Markt op maandag 28 mei 2018.  Dit is voor u als maatschappelijke organisatie een mooie gelegenheid om u te presenteren en contact te leggen met zowel zakelijke als maatschappelijk organisaties.

U kunt op deze middag als maatschappelijke organisatie uw behoefte aangeven. Probeer bij het formuleren van uw behoefte creatief, helder en bondig te zijn met uw vraag. De uitdaging is om uw behoefte niet te vertalen in geld, maar in termen van expertise, advies, extra handjes, materiaal of andere middelen. Daarbij is het mooi als u als maatschappelijke organisatie ook kunt laten zien wat u voor bedrijven kunt betekenen, d.w.z. dat u naast uw vraag ook nadenkt over een tegenprestatie.

Locatie: Rijswijks Lyceum, Karmozijnstraat 2, Rijswijk

Workshops

Bij de kick-off van de Rijswijkse Uitdaging (oktober 2017) hadden wij een kaartje met “Durf je kennis te delen”. Twee professionals hebben dit opgepakt en gaan op 28 mei de uitdaging aan. Zij zullen een workshop verzorgen om uw organisatie via (social) media te laten groeien (zie verder het programma hieronder).

U kunt zich via onderstaande email aanmelden via info@rijswijkseuitdaging.nl voor deze middag en specifiek de workshops (graag aangeven welke workshop u wilt volgen, deze vinden tegelijkertijd plaats):

Het programma ziet er als volgt uit:

17.00 uur: Inloop

17.30 uur: Welkomstwoord door voorzitter Ineke van der Wel

17:40 uur: Workshops  (graag een keuze maken en per email aangeven):

  • Ellen den Hollander:  Zakelijk inzetten van Facebook 

Ellen werkt als online redacteur bij het AD, daarnaast schrijf zij thrillers. Haar vierde boek “Over de Grens” is net een maand geleden verschenen. Ellen vertelt je alle ins & out, inclusief heel veel tips om via Facebook je product en naamsbekendheid te promoten.

  • Sandra van Vianen-Marrink van Sans Doute: persberichten schrijven en een goed verhaal vertellen!

Sandra werkt als zelfstandig communicatieprofessional. Verengingen en vrijwilligersorganisaties kunnen altijd publiciteit gebruiken. Sandra leert je hoe je een persbericht schrijft d.m.v. een goede opbouw, hoe je het bericht nieuwswaardig maakt en wat je er daarna nog via de (social) media mee kunt doen.

18.20 uur: Hapje en drankje

18.50 uur: Gongslag en start Meet & Match – twee maatschappelijke organisaties presenteren zich. Daarna gelegenheid om te netwerken met ondernemers en maatschappelijk organisaties.

19.50 uur: Bekendmaking resultaten

20.00 uur: Hapjes en borrel

Pin It on Pinterest

Share This
Spring naar toolbar