We zoeken een aantal begeleiders; heb je tijd en zin?

Onder het motto “ samen uit, samen genieten” organiseert stichting “Vier het leven” theater- en concertbezoek met begeleiding voor ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen of willen ondernemen. 

Op zondag 27 mei gaan ze naar Henk Poort.  Henk Poort treedt die dag op met zijn prachtige voorstelling “Ik ben mijn lied” in de Goudse Schouwburg. 

We zoeken een aantal begeleiders; heb je tijd en zin?

De vrijwilligers begeleiden de mensen met eigen vervoer van deur tot deur en zijn tegelijkertijd het gezelschap die ochtend. Stichting Vier het Leven zorgt hierbij voor het entreekaartje en de consumpties van de vrijwilliger.

Alle gasten en chauffeurs worden om 11:00 uur ontvangen in de Goudse Schouwburg met koffie en iets lekkers, waarna om 12:00 uur de voorstelling begint. Na afloop krijgt iedereen nog een drankje en een hapje aangeboden, waarna alle vrijwilligers weer met hun gasten huiswaarts gaan. Ze bieden de vrijwilligers gratis entree en consumpties aan. De vrijwilligers krijgen verder de parkeerkosten vergoed en eveneens een tegemoetkoming in de benzinekosten.

Wie van jullie wilt mee als begeleider?

http://www.henkpoort.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This
Spring naar toolbar