Weer een geslaagde match

De Rijswijkse Uitdaging heeft weer een mooie match gerealiseerd. Dit keer zijn Stationery Team en Gift4 kids gematched. Met dank aan Caroline Brederije want zij bracht ons in contact met Stationery Team.

Gift4kids organiseert in december een verwendag voor 10 kinderen tussen de 6-12 jaar uit kansarme gezinnen in Rijswijk. In deze periode worden deze kinderen nog meer als anders geconfronteerd met het feit dat zij opgroeien in een gezin waar weinig te besteden is.

De kinderen worden daarom eens lekker verwend en krijgen een mooie set nieuwe kleding, worden geknipt, gaan lekker samen lunchen en creatief aan de slag. Aan het eind van deze verwendag krijgen zij ook nog wat cadeau’s om mee naar huis te nemen.

Stationery Team vind dit een super initiatief en heeft voor deze kinderen leuke rugzakken met hippe schoolspullen gedoneerd. Een mooi gebaar van een maatschappelijk betrokken ondernemer waar de kinderen zeker blij mee zulen wezen.

Stationery Team is een toonaangevende Europese Uitgeverij gespecialiseerd in de nieuwste trend op het gebied van schoolpullen en tassen. Zij staan bekend om hun mooie hippe merken en designs.

Vandaag mochten Rochelle en Annemie bij Stationary Team de 10 rugzakken met inhoud ophalen.

Mooie samenwerking voor weer een geslaagde match!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This
Spring naar toolbar