De Werkplaats voor Ruimte deelt zijn kennis met Semper Altius

In een prettig gesprek tussen Edley Birdja en Paul Vredeling van Semper Altius en Ralph Smit van Werkplaats voor Ruimte is gekeken naar het uiterlijk en de werking van de site van Semper Altius. Alle Ingrediënten voor een prima site zijn voorradig, maar het uiterlijk en de leesbaarheid van de site konden wel een frisse blik gebruiken. Ralph wilde die frisse blik graag leveren en heeft een voorstel gedaan hoe de homepage opgetuigd kan worden zodat de site prettiger leest voor de bezoeker, terwijl we gewoon gebruik blijven maken van de informatie op de site zoals deze nu is, zodat het beheer niet hoeft te veranderen of nodeloos ingewikkeld wordt.

Onder de noemer Werkplaats voor Ruimte verzorgt Ralph Smit sinds ruim 6 jaar de online ruimte van diverse kleine zelfstandigheden en andere kleinschalige ondernemingen, waarbij met iedere partner steeds samen wordt gezocht naar een optimale representatie op het internet, met vaak een kleinschalig budget. De uitdaging is om – met soms beperkte tijd en middelen – mooie, professionele én opschaalbare sites te produceren waar de klant na oplevering altijd zelfstandig mee verder kan.

Wij zijn Ralph dankbaar dat hij zich inzet voor de Rijswijkse Uitdaging, waarbij hij zijn kennis deelt om maatschappelijke organisaties een stap verder te helpen met hun website!

https://www.werkplaatsvoorruimte.nl/

Pin It on Pinterest

Share This
Spring naar toolbar